Rezervare on-line


Data sosirii   
Data plecarii  

Tip camera
Numar camere
Numarul de
persoane:        ,din care
adulti:    copii:   
Ora de sosire    
Reclamatiile dumneavoastra vor fi tratate cu maxima seriozitate si confidentialitate!


Bucovina

Cetatea de Scaun a Sucevei

      Cetatea de Scaun a Sucevei, întâlnită și sub denumirea de Cetatea Sucevei, este o cetate medievală aflată la marginea de est a orașului Suceava (în nord-estul României). Ea se află localizată pe un pinten terminal al unui platou aflat la o înălțime de 70 m față de lunca Sucevei. De aici, se poate vedea întreaga vale a Sucevei.

 

Manastirea Sfântul Ioan cel Nou din Suceava

   Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” este o mănăstire ortodoxă din România, construită în perioada 1514-1522 în orașul Suceava. Ea se află situată pe strada Ioan Vodă cel Cumplit nr. 2, pe drumul spre Cetatea de Scaun a Sucevei.

 

Manastirea Voronet

     Mănăstirea Voroneț, supranumită „Capela Sixtină a Estului”, este un complex monahal medieval construit în satul Voroneț, astăzi cartier al orașului Gura Humorului. Mănăstirea se află la 36 km de municipiul Suceava și la numai 4 km de centrul orașului Gura Humorului.
 

Manastirea Putna

      Mănăstirea Putna este un lăcaș monahal ortodox, unul din cele mai importante centre culturale, religioase și  artistice românești. A fost supranumită "Ierusalimul Neamului Românesc"
 

Manastirea Dragomirna

     Mănăstirea Dragomirna este un complex mănăstiresc fortificat din România, construit în perioada 1602-1609 în satul Mitocu Dragomirnei din comuna omonimă (aflată în prezent în județul Suceava) de către mitropolitul Anastasie Crimca al Moldovei. Ea este situată în apropierea pădurii Dragomirna, la o distanță de 12 km nord de orașul Suceava.

 

Manastirea Sucevita

     Mănăstirea Sucevița este o mănăstire din România, situată la 18 km de Rădăuți (județul Suceava), înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Tradiția așează pe valea râului Sucevița, între dealuri, o biserică din lemn și o schivnicie de pe la începutul veacului al XVI-lea.

 

Manastirea Moldovita

    Mănăstirea Moldovița este una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric, străjuitoare de veacuri la hotarul Moldovei de nord, situată în comuna Vatra Moldoviței la o distanță de circa 15 km de comuna Vama.

 

Manastirea Humor

    Mănăstirea Humor este o mănăstire de maici, lăcaș de cult ortodox aflat la 5 km de orașul Gura Humorului. În anul 1530 cancelarul Moldovei Teodor Bubuiog a construit biserica actulală pe fundația unui complex mănăstiresc din anul 1415. Pictura exterioară vădește pe deplin arta mesterului Toma - cele mai vechi fresce în aer liber din Bucovina.
 

Muzeul Etnografic Hanul Domnesc

     Hanul Domnesc din Suceava este un fost han medieval construit la mijlocul secolului al XVII-lea în centrul orașului Suceava, pe Strada Ciprian Porumbescu nr. 5. În prezent, aici funcționează Muzeul Etnografic din Suceava.

 

Partia de ski “Soimul”

     In Gura Humorului este amenajată o pârtie de schi cu o lungime de 1.350 de metri, dotată cu un telescaun și cu o instalație de produs zăpadă. Începând cu luna ianuarie 2010, pârtia de schi „Șoimul” este dată în folosință, fiind dotată cu instalație de nocturnă pe toată lungimea de 1.350 metri, cu telescaun și cu o instalație de produs zăpadă.

 

Salina Cacica

    Salina Cacica este o salină aflată în localitatea Cacica (județul Suceava), înspre satul învecinat Pârteștii de Jos.